150324 logowebsitehorizontaal


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/bbsurfer.com/public_html/plugins/content/responsivemedia/responsivemedia.php on line 29

Tough Ten Miles komt op 11 april 2015 terug met een beestachtige tweede editie van de Tough Safari op de Beekse Bergen.

Met een nieuw parcours, een nieuwe start- en finishlocatie en vooral nieuwe uitdagende hindernissen zorgt de TOUGH SAFARI al vroeg in het nieuwe jaar voor groot spektakel op een unieke locatie.

Tijdens deze tweede editie kruipen we nog wat dichter naar Afrika, de Big Five, gorilla’s en andere dieren want het parcours heeft nieuwe routes, meer meters en uitdagendere obstakels over het Safaripark. Daarnaast blijven het outdoor terrein, het speelland en de haven in het parcours opgenomen. Dit betekent dat we met een flinke dosis ervaring uit de eerste editie het (afgemeten) parcours van de Tough Safari presenteren zoals het bedoeld is; uitdagend, origineel, tough en vooral bomvol ingrediënten waar de Tough Men en Dirty Ladies waanzinnig veel plezier op gaan hebben.

Natuurlijk worden ook de KIDS weer getrakteerd op een te gekke run. Voor de Kanjers Kids vanaf 4 jaar wordt een apart tough parcours gebouwd op het Event Center en dit jaar voor het eerst ook op het Speelland, met natuurlijk veel modder, klim- en glij-plezier.

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden van de surfclub krijgen speciale korting.