150324 logowebsitehorizontaal

Release SUP&YOGA, zaterdag 30 april 2016 a.s. vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. SUP&YOGA onder begeleiding van opgeleide en ervaren YOGA docenten. Zipporah Engelen en Damy van de Wiel geven de aftrap en gaan in groepen van 9 mensen en SUP’s het water op.

Windsurfclub gaat haar activiteiten namelijk binnen de club uitbreiden. Wat is SUP&YOGA? Je gaat met de SUP (dit is een soort surfplank, stand up paddle board) het water op. Op deze plank ga je onder begeleiding YOGA poses uitvoeren. Dit vergt een nieuwe dimensie aan YOGA. Het water en de breedte van de plank zorgen ervoor dat het een complete workout betreft. Dit omdat je alle houdingsspieren nodig hebt om niet in het water te vallen. De stilte van de omgeving maar ook de geluiden uit de natuur hebben een rustgevende werking op deze activiteit.

Voor windsurfers een mooie aanvulling als het niet hard genoeg waait en voor YOGI’s een unieke ervaring om in Nederland SUP les te volgen. BB SUP&YOGA is één van de weinige aanbieders van deze vorm van YOGA en de goedkoopste van Nederland. En dat op slechts 4 kilometer afstand van Tilburg, gemeten vanaf de Piushaven.

Ben je lid van de windsurfclub, dan kun je al voor een bedrag van € 7,50 een les volgen van 75 minuten. Ben je geen lid, geen probleem! Een les volgen van 75 minuten, inclusief materiaal zoals een SUP, paddle, wetsuit en eventueel surfschoenen kost slechts € 17,50. Wil je naast lessen ook zelfstandig de SUP op dan kun je combi-lid worden. Voor meer informatie stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De lessen op zondag gaan vanaf 1 mei van start van 16.00 - 17.15 uur .
De lessen op dinsdag starten vanaf 10 mei van 11.00 - 12.15 uur.
Losse lessen worden aangeboden bij een deelname van minimaal 3 personen.

Volg de facebookpagina van onze club, voor aanbiedingen, foto’s, evenementen en spontane SUP&YOGA uitjes. Bijvoorbeeld een suptocht naar de Piushaven op een mooie lente- / zomeravond . Kom je ook kijken? Tot zaterdag!

Namasté, Zipporah, Damy en Mayke