150324 logowebsitehorizontaal

In de nacht van 10 op 11 februari is er brand uitgebroken bij onze surfvereniging. Vijf brandweerwagens zijn uitgerukt om de brand te blussen. Zij hebben het clubgebouw weten te redden maar helaas is de plankenberging volledig in de as gelegd. Hierbij is al het surfmateriaal van zowel de vereniging als dat van de leden verloren gegaan.

Ondanks het verdriet om de enorme schade zijn wij vooral ook gedreven om er opnieuw iets moois van te maken. Samen zetten we de schouders er onder om ons kleine paradijs weer op te bouwen!

Hoe nu verder?

Bij een windsurfclub staat windsurfen natuurlijk voorop. Daarom gaan we zo snel mogelijk aan de slag om dit weer mogelijk te maken. We hebben ons ten doel gesteld de lessen, die op 2 april starten, gewoon doorgang te laten vinden. Ook zullen wij leden ondersteunen die hun surfmateriaal verloren zijn. Bijvoorbeeld door extra combi-materiaal aan te schaffen of door kortingsacties te organiseren bij surfshops. De contacten hierover zijn al gelegd.

Op dit moment kunnen wij alle hulp gebruiken, waaronder uiteraard financiële hulp. Daarom is er een crowdfundactie opgezet waar iedereen die een bijdrage wil leveren een bedrag naar keus kan doneren. Klik hier om Windsurfclub Beekse Bergen te steunen.