150324 logowebsitehorizontaal

Dinsdag 26 april heeft onze oppervrijwilliger Bert Coomans een Koninklijke onderscheiding gehad voor zijn jarenlange inzet voor onze Surfclub.
Bert is al 40 jaar zeer actief als vrijwilliger bij Windsurfclub Beekse Bergen. Hij heeft zich jaren ingezet voor de ledenadministratie en als bestuurslid. Bert is ook nu nog dagelijks actief voor de club en is van cruciaal belang voor het reilen en zeilen op de club. Hij heet nieuwe leden welkom, knapt vrijwel alle klusjes op, maakt schoon, beheert de kantine en zit het bestuur achter de broek als dat nodig is.

Uitreiking door burgemeester Theo Weterings


Het sociale aspect is van grote waarde. Bert zorgt voor een veilige en gastvrije omgeving waarin iedereen zich welkom voelt. Bert kent iedereen en iedereen kent Bert. Dat is toch bijzonder voor een vereniging met bijna 250 leden. Hij staat dagelijks klaar voor een praatje en praktische ondersteuning. Hierdoor kan iedereen op een prettige manier de surfsport beoefenen.


Kortom, Bert is onze steun en toeverlaat, alert, aanwezig en behulpzaam.
We bedanken Bert voor het op rolletjes laten lopen van onze mooie club en we hopen hem nog lang in ons midden te hebben!

Trotse Bert met zijn net opgespelde lintje


Aanstaande zaterdag 30 april gaan we Bert eens goed in het zonnetje zetten na de King of the Lake wedstrijd. Om 16:30 houden we een receptie en is er de mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, Bert persoonlijk te feliciteren. Aansluitend is er een buffet. Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Je kunt je opgeven voor de wedstrijd en het buffet via het formulier in de email.


De kosten voor het buffet bedragen €5,00 per persoon. Aanmelden voor het buffet kan t/m woensdag 27 april.