150324 logowebsitehorizontaal

Komend seizoen zullen de surflessen in een andere opzet georganiseerd worden. Dit betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen.

Alle leden vanaf 10 jaar kunnen straks CWO 1 en 2 cursussen volgen. Er zal op niveau lesgegeven worden waarbij kinderen en volwassenen samen surfles krijgen. De Rookielessen komen hiermee te vervallen.

Een CWO 1 cursus bestaat uit een blok van 6 lessen, voor CWO 2 is dat een blok van 9 lessen. Dit zijn zowel theorie- als praktijklessen. Op de laatste lesdag van het blok doe je examen en kun je een certificaat behalen.

Er zullen gedurende het seizoen meerdere cursusblokken georganiseerd worden waarvoor je je kunt opgeven. De exacte data en de kosten van de cursussen worden op een later moment bekend gemaakt.

Voor leden die alle cursussen gevolgd hebben, extra surfervaring willen opdoen of gewoon lekker willen varen wordt er het “Zondagsurfen” georganiseerd. Op zondagen tussen 11:00 en 14:00 zal de boot op het water zijn en is er begeleiding aanwezig voor tips & tricks en hulp bij problemen. Dit is kosteloos.

Om dit allemaal te organiseren zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij het geven van de lessen en/of willen begeleiden tijdens het Zondagsurfen. Het is tevens mogelijk om via de club een opleiding van het KNWV tot surfinstructeur te volgen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om mee te helpen of heb je nog vragen? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.