150324 logowebsitehorizontaal

Hoofdlid - €85,-
Dit is het standaard lidmaatschap voor het eerste lid van een gezin. Ben je jonger dan 16 jaar, dan is het verplicht dat minimaal één van de ouders medelid wordt. Hij of zij blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor het kind en de eventuele sleutels.
 
Studentenlid - €70
Studeer je nog? Dan kun je voor een heel aantrekkelijke prijs lid worden.
 
Medelid - €45,-
Een tweede of volgend lid van een gezin kan medelid worden.
 
Aspirantlid (t/m 9 jaar) - €15
Kinderen tot en met 9 jaar kunnen gratis lid worden. Zij betalen wel voor de toegangspas €15. Zij nemen niet deel aan de lessen en maken geen gebruik van de (surf)faciliteiten.
 
Rookielessen - €60 (optioneel)
Kinderen van 10 t/m 15 jaar kunnen Rookieles volgen. Dit is voor 2 lesblokken van 8 lessen, exclusief diploma en gebruik van materialen.
 
Lessen voor volwassen leden - (optioneel)
Volwassen leden kunnen deelnemen aan de lessen op zondagmiddag en betalen €5,- per les.
Een losse (privé)les kost €17,50 voor leden en €30,- voor niet leden.
 
Gebruik surf/sup-materialen - €60,- (optioneel)
Heb je geen eigen surf- of sup-spullen? Geen probleem! Door je lidmaatschap uit te breiden kun je op het moderne materiaal van de vereniging je surfambities tot het uiterste drijven. De spullen liggen al opgetuigd, klaar om mee te varen, in onze plankenberging. Met de sleutel van de berging kun jij op elk moment komen surfen. Heb je behoefte aan les? Dan kun je deelnemen aan de lessen op zondag of plan je gewoon een privéles met één van de instructeurs.
 
Plankenberging - €30 per ligplaats
In de ruime plankenberging kun je al je surfspullen kwijt. Zorg zelf voor een verzekering. De club is niet verantwoordelijk voor diefstal van of schade aan je spullen.
 
Sleutels
Sleutel kleedkamers/douches en privéplankenberging - €35,-.
Sleutel combi-berging - €25,-.
 
Omdat onze vereniging zich binnen de hekken van Vakantiepark Beekse Bergen bevindt, is ieder lid verplicht in het bezit te zijn van een Beekse Bergen Windsurflub abonnement. De kosten (á €15,-) zijn bij de contributie inbegrepen. Dit abonnement voorziet niet in toegang tot Strand & Speelland Beekse Bergen of Safaripark Beekse Bergen. De toegangspasjes zijn na het betalen van de contributie op te halen bij de receptie van Speelland Beekse Bergen (pasfoto meenemen). Je ontvangt dan tevens je persoonlijke slagboompas.
 
Lid worden? Hier kun je je inschrijven.