150324 logowebsitehorizontaal

Nieuws

Voor de wind gaan!

Sinds de brand op 10 februari, die ons materialenhok volledig in as heeft gelegd, hebben we niet stil gezeten. Er wordt hard gewerkt om er voor te zorgen dat er vanaf zondag 2 april weer gesurft kan worden. Ook zullen dan de eerste lessen weer van start gaan. Er is een inventarisatie gemaakt van de materialen die we hiervoor nog nodig hebben. Wie heeft nog wat thuis liggen en kan ons hierbij verder helpen? Ook blijft het mogelijk om via de website een financiële bijdrage te leveren. 

Uit De Brand

In de nacht van 10 op 11 februari is er brand uitgebroken bij onze surfvereniging. Vijf brandweerwagens zijn uitgerukt om de brand te blussen. Zij hebben het clubgebouw weten te redden maar helaas is de plankenberging volledig in de as gelegd. Hierbij is al het surfmateriaal van zowel de vereniging als dat van de leden verloren gegaan.

Ondanks het verdriet om de enorme schade zijn wij vooral ook gedreven om er opnieuw iets moois van te maken. Samen zetten we de schouders er onder om ons kleine paradijs weer op te bouwen!

Hoe nu verder?

Bij een windsurfclub staat windsurfen natuurlijk voorop. Daarom gaan we zo snel mogelijk aan de slag om dit weer mogelijk te maken. We hebben ons ten doel gesteld de lessen, die op 2 april starten, gewoon doorgang te laten vinden. Ook zullen wij leden ondersteunen die hun surfmateriaal verloren zijn. Bijvoorbeeld door extra combi-materiaal aan te schaffen of door kortingsacties te organiseren bij surfshops. De contacten hierover zijn al gelegd.

Op dit moment kunnen wij alle hulp gebruiken, waaronder uiteraard financiële hulp. Daarom is er een crowdfundactie opgezet waar iedereen die een bijdrage wil leveren een bedrag naar keus kan doneren. Klik hier om Windsurfclub Beekse Bergen te steunen.

 

Open Dag

Op zondag 26 juni organiseert Windsurfclub Beekse Bergen bij Hilvarenbeek een open dag. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom tussen 13:00 en 17:00 uur om een kijkje te komen nemen op onze vereniging. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om onder begeleiding van professionele windsurfinstructeurs kennis te maken met de windsurfsport. Daarnaast is het mogelijk om het snel groeiende Stand Up Paddling (SUP'en) uit te proberen waarbij je, staand op een board, jezelf voortbeweegt met een peddel.

Windsurfclub Beekse Bergen stelt het materiaal, wetsuits en andere benodigdheden ter beschikking. Je hoeft dus zelf niets te regelen, alleen even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

160626 opendagklein

SUP & Yoga Lessen

Wil je graag een nieuwe rage ervaren. Dan is SUP&YOGA iets voor jou. Bij de Windsurfclub Beekse Bergen kun je vanaf dit jaar SUP&YOGA les volgen. Ook als je geen lid bent van de Windsurfclub. Een les duurt 75 minuten en wordt aangeboden inclusief materiaal zoals een SUP, paddle, wetsuit en eventueel surfschoenen. Wil je naast SUP&YOGA les, zelfstandig de SUP op dan kun je combilid worden.

Voor meer informatie stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• De lessen op dinsdagen starten vanaf 10 mei van 10.15 – 11.30 uur.
• De lessen op zondagen starten vanaf 15 mei van 16.00 - 17.15 uur.
• Losse lessen worden aangeboden bij een deelname van minimaal 3 personen.

Rittenkaarten en prijzen

Ben je lid van de windsurfclub dan kost een SUP&YOGA les het volgende:
Losse les € 7,50
5 rittenkaart € 30,-
10 rittenkaart € 55,-

Ben je geen lid en wil je SUP&YOGA lessen gaan volgen dan betaal je het volgende:
Lossen les € 17,50
5 rittenkaart € 80,-
10 rittenkaart € 150,-

N.B. rittenkaarten zijn geldig tot en met eind september 2016.
 
Maandag Tweede Pinksterdag 2016 worden er extra lessen aangeboden. Schrijf je hiervoor snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Voor meer info, volg de facebookpagina van Windsurfclub Beekse Bergen. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sup & Yoga

Release SUP&YOGA, zaterdag 30 april 2016 a.s. vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. SUP&YOGA onder begeleiding van opgeleide en ervaren YOGA docenten. Zipporah Engelen en Damy van de Wiel geven de aftrap en gaan in groepen van 9 mensen en SUP’s het water op.

Windsurfclub gaat haar activiteiten namelijk binnen de club uitbreiden. Wat is SUP&YOGA? Je gaat met de SUP (dit is een soort surfplank, stand up paddle board) het water op. Op deze plank ga je onder begeleiding YOGA poses uitvoeren. Dit vergt een nieuwe dimensie aan YOGA. Het water en de breedte van de plank zorgen ervoor dat het een complete workout betreft. Dit omdat je alle houdingsspieren nodig hebt om niet in het water te vallen. De stilte van de omgeving maar ook de geluiden uit de natuur hebben een rustgevende werking op deze activiteit.

Voor windsurfers een mooie aanvulling als het niet hard genoeg waait en voor YOGI’s een unieke ervaring om in Nederland SUP les te volgen. BB SUP&YOGA is één van de weinige aanbieders van deze vorm van YOGA en de goedkoopste van Nederland. En dat op slechts 4 kilometer afstand van Tilburg, gemeten vanaf de Piushaven.

Ben je lid van de windsurfclub, dan kun je al voor een bedrag van € 7,50 een les volgen van 75 minuten. Ben je geen lid, geen probleem! Een les volgen van 75 minuten, inclusief materiaal zoals een SUP, paddle, wetsuit en eventueel surfschoenen kost slechts € 17,50. Wil je naast lessen ook zelfstandig de SUP op dan kun je combi-lid worden. Voor meer informatie stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De lessen op zondag gaan vanaf 1 mei van start van 16.00 - 17.15 uur .
De lessen op dinsdag starten vanaf 10 mei van 11.00 - 12.15 uur.
Losse lessen worden aangeboden bij een deelname van minimaal 3 personen.

Volg de facebookpagina van onze club, voor aanbiedingen, foto’s, evenementen en spontane SUP&YOGA uitjes. Bijvoorbeeld een suptocht naar de Piushaven op een mooie lente- / zomeravond . Kom je ook kijken? Tot zaterdag!

Namasté, Zipporah, Damy en Mayke