150324 logowebsitehorizontaal

Nieuws

Surflessen 2023

Komend seizoen zullen de surflessen in een andere opzet georganiseerd worden. Dit betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen.

Alle leden vanaf 10 jaar kunnen straks CWO 1 en 2 cursussen volgen. Er zal op niveau lesgegeven worden waarbij kinderen en volwassenen samen surfles krijgen. De Rookielessen komen hiermee te vervallen.

Een CWO 1 cursus bestaat uit een blok van 6 lessen, voor CWO 2 is dat een blok van 9 lessen. Dit zijn zowel theorie- als praktijklessen. Op de laatste lesdag van het blok doe je examen en kun je een certificaat behalen.

Er zullen gedurende het seizoen meerdere cursusblokken georganiseerd worden waarvoor je je kunt opgeven. De exacte data en de kosten van de cursussen worden op een later moment bekend gemaakt.

Voor leden die alle cursussen gevolgd hebben, extra surfervaring willen opdoen of gewoon lekker willen varen wordt er het “Zondagsurfen” georganiseerd. Op zondagen tussen 11:00 en 14:00 zal de boot op het water zijn en is er begeleiding aanwezig voor tips & tricks en hulp bij problemen. Dit is kosteloos.

Om dit allemaal te organiseren zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij het geven van de lessen en/of willen begeleiden tijdens het Zondagsurfen. Het is tevens mogelijk om via de club een opleiding van het KNWV tot surfinstructeur te volgen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om mee te helpen of heb je nog vragen? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ledenadministratie

Wijzigingen doorgeven

Het nieuwe seizoen gaat vanaf 1 april weer beginnen.
Wijzigingen vóór 1 maart 2023 doorgeven aan de ledenadministratie per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oproep hulp ledenadministratie

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen is het erg druk bij de ledenadministratie. Wie wil Arno hierbij helpen? Ook tijdens het seizoen kunnen we hulp gebruiken bij bijvoorbeeld subsidie aanvragen te verzorgen.
Interesse? Je kunt je aanmelden bij Arno of het bestuur.

 

Lintje Bert

Dinsdag 26 april heeft onze oppervrijwilliger Bert Coomans een Koninklijke onderscheiding gehad voor zijn jarenlange inzet voor onze Surfclub.
Bert is al 40 jaar zeer actief als vrijwilliger bij Windsurfclub Beekse Bergen. Hij heeft zich jaren ingezet voor de ledenadministratie en als bestuurslid. Bert is ook nu nog dagelijks actief voor de club en is van cruciaal belang voor het reilen en zeilen op de club. Hij heet nieuwe leden welkom, knapt vrijwel alle klusjes op, maakt schoon, beheert de kantine en zit het bestuur achter de broek als dat nodig is.

Uitreiking door burgemeester Theo Weterings

Lees meer: Lintje Bert

Kenteken registratie

Voor het nieuwe seizoen 2022.
 
Nieuwe regels van De Beekse Bergen.
Kenteken registratie gaat alleen via de ledenadministratie en niet meer via de receptie.
 
Registreer je autokenteken via de link die je via de mail gekregen hebt zodat je de windsurfclub ook na 1 april per auto kunt bereiken.
Per volwassen lid kan er één kenteken worden opgegeven.
Kentekens dienen uiterlijk 25 februari doorgegeven te worden.
 
Heb je vragen? Neem contact op met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubweekend 17-19 september 2021

We gaan voor de eerste keer dit kalenderjaar weer op Clubweekend. We gaan proberen te reserveren op Camping Porte Zélande (Ouddorp). Er is op dit moment nog plek.

Hoe werkt een Clubweekend?

 • We reserveren gezamenlijk op een camping. Je zorgt zelf voor caravan, tent o.i.d.
 • We reserveren meestal een camping waarop bijvoorbeeld ook huisjes staan. Wil je die eentje reserveren, dan vragen we je dit zelf te doen.
 • We nemen materialen van de club mee als iemand de trailer mee kan nemen.

Hoe werkt het meenemen van materialen van de club?

 • Gezamenlijk afspreken voor het laden van de trailer (aftuigen en inladen).
 • Afspraken over maximaal aantal mee te nemen materialen.
 • Gezamenlijk afspreken voor uitladen van de trailer na het weekend (uitruimen en optuigen).

Wat moet je nog meer weten?

 • We proberen tijdens het weekend altijd 1x gezamenlijk te BBQ-en. Het is niet verplicht hieraan mee te doen.
 • Alle gemaakte kosten zijn voor eigen rekening.

 Liever wachten tot er meer duidelijkheid is over de wind?

 • Dan kun je contact opnemen om te bekijken waar wij staan, zodat je later zelf kunt bijboeken.

 Inschrijven

 • Alle campings accepteren alleen nog maar boekingen op persoonlijk adres. Het invulformulier vraagt daarom deze gegevens en die worden ook alleen daarvoor gebruikt.
 • Je ontvangt op het door jou opgegeven mailadres een reservering inclusief betaling vanuit de camping.
 • We maken meestal een appgroep Clubweekend, zodat iedereen hierin met elkaar kan communiceren over materialen e.d.
 • Graag inschrijven voor 1 september, zodat Monique de boeking dan rond kan maken met de camping.
 • Zie de link in je e-mail om je in te schrijven.